Vásárolj legalább egyet országosan bármely üzletben promóciós termékeink közül. Töltsd fel a blokkon lévő vásárlást igazoló adatokat. *

* A vásárlást igazoló blokk AP kódja, dátuma, ideje, és a megvásárolt termék neve, darabszáma

A promócióban részt vehet minden, kizárólag magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező természetes személy (továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező, illetve a promóció létrejöttében közreműködő ügynökségek, gyártók, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk.8:1§ (1) bekezdése 1. pontja).

A nyerteseket az kódbeküldésnél megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesítünk, és kérjük hogy küldd be ellenőrzésre a vásárlást igazoló blokkot. Vásárlást igazoló blokk ellenőrzése után nyeremények eljuttatása kizárólag postával történik.

A nyeremény eljuttatása a nyerés tényétől (a nyertes blokk érvényességének megállapításától) számított 60 naptári napon belül megtörténik.

A promócióval kapcsolatos további információért kérjük a Játékszabályzatban megadott jatek@magyartermeknyeremeny.hu–n keresztül küldj e-mail üzenetet vagy olvasd el a részletes Játékszabályzatot.

Erre vonatkozóan kérlek tekintsd meg a Játékszabályzat 10-es pontját.